Andy Brunner - Help Autism

YES WE CAN!

370 RON Donatii stranse
37% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La fel ca multi dintre voi realizez că multe lucruri nu sunt în regulă în această lume. În fiecare zi încerc să iau decizii cât mai puțin egoiste și continui să visez la o lume mai bună pentru toți. Integrat de puțin timp în echipa BikeXpert, am cunoscut Asociația Help Autism. Sunt impresionat de această echipă, care prin munca și entuziasmul său ameliorează situația acestor copii zi după zi. Sunt mandru că prin intermediul sportului meu favorit, mountain bike, pot să promovez și să ajut în strângerea de fonduri. Contez pe voi!

YES WE CAN, ANDY


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Programul Național Gratuit de Diagnostic Precoce și Evaluare Psihologică Complexă

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Rocket Bike Fest Editia a III-a ~ 2014

Concursul de ciclism cross country organizat de Asociația Help Autism și BikeXpert revine cu două ediții și anul acesta în Pădurea Cernica. Vă așteptăm cu mic cu mare, avem piste și distra

5 Donatii

30 May 2014
150 RON
29 May 2014
20 May 2014
14 May 2014
14 May 2014