Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

66.6% Complete
333 RON
Donations raised
500 RON
Target
5
Donations
I want to donate!

Dragi Prieteni, 

 

Alerg pentru Asociaţia Help Autism, la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, iar fiecare kilometru este dedicat copiilor pentru care fiecare zi este o provocare. Pentru că ştiu că 500 de lei înseamnă 10 ore de terapie, iar pentru părinţii unui copil cu autism pot însemna primul zâmbet pe chipul celei mai iubite făpturi, niciun obstacol nu mi se pare de nedepăşit. Susţine-mă şi tu printr-o donaţie şi hai să le oferim copiilor cu autism şansa de a-şi trăi copilăria în lumea noastră.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

5 Donations

Bade

100 RON
08 Oct 2022

Adriana

100 RON
07 Oct 2022

Anonymous

53 RON
25 Sep 2022
Succes!
15 Sep 2022

Petra

30 RON
🤍 abia aștept să te văd la finish
14 Sep 2022
Camelia Crîșmariu : Help Autism
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie