Adaug un scop caritabil pasiunii de a alerga

 

Bogdan Benedic Help Autism

100% Complete
605 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salutari si bine ati ajuns pe aceasta pagina care sper eu sa isi atinga scopul propus. Dupa cum este prezentat pe pagina, ma numesc Benedic Bogdan, dar cei ce ma stiu imi spun Beni, deasemenea este posibil ca toata aceasta situatie sa fie ciudata pentru cei ce ma stiu, pentru ca este prima data cand fac asa ceva, dar daca puteti sa va rupeti cateva minute din timpul vostru pentru a citi mesajul si a intelege motivul, eu va sunt recunoscator.

O sa spun o varianta scurta a motivului pentru care exista aceasta pagina. Eu doresc ca pasiunea mea de alergat sa fie si in folosul altor persoane, mai exact copiilor cu autism, scopul paginii fiind de a strange bani catre aceasta cauza de care se ocupa cei de la Help Autism. Daca tot alerg si depun efort pentru aceasta activitate, as dori sa implic cat mai multe activitati "satelit" cum ar fi, sa vad locuri noi, sa intalnesc persoane care au aceasta pasiune pentru alergat, si acum doresc sa ma implic si intr-o activitate caritabila. Suma nu este una grozava dar pentru fiecare 10% atinsi din suma totala, o sa dau cate o incercare de personal best pe 10km (momentan e undeva la 47 minute) si voi posta rezultatul in vazul tuturor :D, daca ne atingem acest goal o sa fac o incercare la prima mea distanta de maraton (42 km). Asta asa ca sa fie mai amuzant.

Va multumesc ca ati ajuns pana aici, si va doresc zile cat mai frumoase.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București. Mai multe detalii pe bucharest-marathon.com.

 

6 Donații

Anonymous

100 RON
07 Oct 2022

Anonymous

100 RON
Bafta!
12 Sep 2022

Anonymous

50 RON
Sa te vad eu cum alergi 42 de km:))
12 Sep 2022

Anonymous

150 RON
Mult succes!
07 Sep 2022

Anonymous

100 RON
Baftă! :)
06 Sep 2022

Anonymous

105 RON
05 Sep 2022
Bogdan Benedic : Help Autism
Adaug un scop caritabil pasiunii de a alerga