Imi donez ziua de nastere copiilor cu autism!

 

Mihai Stan Help Autism

84% Complete
1,680 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
10
Donații
Vreau să fac o donaţie!

În 2013 am aflat de povestea unor foarte buni prieteni al căror nepoțel a fost diagnosticat cu autism. În acel moment mi-am dorit foarte mult să-i ajut, dar în același timp dorința a fost și mai mare de a ajuta și alți copii diagnosticați cu autism și astfel am ajuns la Asociația Help Autism.  Am stat foarte bine și m-am gandit cum aș putea să ajut ținând cont de faptul că activitatea Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură este în special una culturală și nu una socială, dar, după cum bine știm, prin cultură putem susține diferite cauze.

În 2014, din dorința de a ajuta, începea o poveste de suflet, o poveste care mi-a îndrumat pașii către copilasii Asociațiatiei Help Autism, o poveste care a dat naștere evenimentului SUFLET ÎN CULORI. Concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism, ajuns în 2016 la cea de-a treia ediție.

Pentru că eu cred în acest proiect și pentru că imi doresc să ajut acești copii, anul acesta am hotărât să-mi dăruiesc ziua de naștere acestei cauze dragi sufletului meu.

Vă rog, așadar, să nu-mi trimiteți daruri, ci să trimiteți un gând bun și o donație pentru copii diagnosticați cu autism.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe http://galantom.ro/daruiesteziuata/


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

10 Donații

La Multi Ani!
08 Aug 2016
La multi ani, scumpul meu Mihai, sa ti se implineasca toate visele si sa vina cea mai frumoasa varsta a ta de pana acum!
05 Aug 2016
Doamne ajută!
04 Aug 2016
Mihai,La multi ani! Bunul Dumnezeu sa te binecuvanteze La fel binecuvantati sa fie si copiii care au nevoie de persoane ca tine .te pupam cu drag toata familia Vergnano
03 Aug 2016
Multi ani fericiti, cu sanatate si impliniri!!!!
03 Aug 2016
:)
03 Aug 2016
Donatie, via Mihai Stan, pentru proiectul Programul National Gratuit de Diagnostic Precoce si Evaluare Psihologica Complexa
03 Aug 2016
Cu drag, de la Masha
31 Jul 2016
Un augurio per tutti i bambini che possano trovare la felicità adesso e in futuro.
29 Jul 2016

Gabriel Bebeselea

300 RON
22 Jul 2016
Mihai Stan : Help Autism
Imi donez ziua de nastere copiilor cu autism!