Alerg pentru un viitor in care mințile aparte sunt primite cu inimi deschise

 

10% Complete
30 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
1
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am ales ca prima dată când particip la un maraton să fie pentru ei. Promit să alerg cât de tare pot pentru ca la final să văd cât mai multe zambete din partea celor mici.

Hai și tu alături de mine, pentru un viitor mai bun pentru ei :)!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

1 Donații

Help autism

30 RON
Mult succes mai departe
02 May 2022