Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie

 

Denisa Untescu Help Autism

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

"Minte sănătoasă în corp sănătos. Sprijin pentru terapia copiilor cu autism prin mișcare."

Bună tuturor, 

Un copil cu autism este un copil care percepe lumea din jur diferit, atât de diferit încât calea spre a te înțelege cu el și a se face înțeles este un drum lung de terapie. Pentru acesti copii, este nevoie de terapie zilnică, socializare, integrare - un traseu care durează

În data de 7 Mai 2022 voi alerga în cadrul evenimentului Bucharest Half Marathon, iar cu această ocazie îmi doresc ca toți km alergați de mine să se transforme în donații pentru a oferi copiilor cu autism terapie gratuită prin Asociația Help Autism . Aceste donații se vor duce direct către Asociația Help Autism.

Susține și tu terapia de recuperare a copiilor cu autism! Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor.

Mai multe informații despre ce face Asociația Help Autism, găsiți pe https://helpautism.ro.

Mulțumesc, 

Denisa 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Denisa Untescu : Help Autism
Sunt Sportiv Galantom pentru o cauza draga mie