Alerg pentru zâmbetele copiilor

 

Istvan Balazs Help Autism

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună Tuturor,

Mă numesc Balázs István, alerg din 2017 pentru scopuri caritabile. Vă invit să susținem împreună activitatea asociației Help Autism. În data 7-8 mai alerg în cadrul Bucureşti Maraton o distanță de 21 km, pentru a ajuta căt mai mulți copii care suferă de autism.

Vă mulțumesc pentru susținere,

Balázs István


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Istvan Balazs : Help Autism
Alerg pentru zâmbetele copiilor