Alerg pentru cei care au nevoi speciale

 

Valentin Mircea Help Autism

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
5,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Buna tuturor,

In data de 8 Mai 2022 voi alerga 21 de Km in cadrul evenimentului Bucharest Half Marathon, iar cu aceasta ocazie îmi doresc ca toti km alergati de mine să se transforme în donații pentru a oferi copiilor cu autism terapie gratuita prin Asociația Help Autism . Aceste donații se vor duce direct către Asociația Help Autism .

 Mai multe informații despre ce face Asociația Help Autism, găsiți pe https://helpautism.ro.

P.S. : Se poate dona si dupa ce se atinge target-ul :).

Multumesc,

Valentin


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Editia a 10-a a Semimaratonului Bucuresti este organizata in perioada 7-8 Mai 2022 de catre ASOCIATIA CLUBUL SPORTIV BUCHAREST RUNNING CLUB in parteneriat cu FEDERATIA ROMANA DE ATLETISM, PRIMARIA MUNICIPIULUI BUCURESTI SI PROEDUS.  Curse organizate: – curse pentru adulti: semimaraton, individual 10k, stafeta, cursa populara 2.5km Te invităm să susții una dintre cauzele partenere ale evenime

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!