Roxana Popa - Help Autism

Cel mai frumos cadou de ziua mea

430 RON Donatii stranse
43% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

   Dragilor, mi-ati luminat ziua prin gandurile si mesajele voastre! Va multumesc mult pentru tot ! 

Si pentru ca stiu ca mic cu mic se face mare , cea mai mare bucurie mi-ati face-o printr-o mica donatie pentru copiii care sufera de autism ! Sunt copii speciali, alesi , din punctul meu de vedere , dar si cu nevoi speciale !


Ma inclin in fata voastra , cu respect si consideratie ! 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Help Home

Tu poți să-ți calci tricoul sau să dai cu aspiratorul, să te îmbraci sau dezbraci, să faci duș fără ajutor, să mergi la toaletă fără însoțitor, să stai acasă, să ai prieteni, să-ți trăiești viața, să te gândești la un viitor. Tu poți singur. Adolescenții cu autism nu pot și nici nu vor putea vreodată fără terapie. Pentru ca ei să învețe abilitățile de viață independentă, Asociația Help Autism a creat Help Home, un spațiu de exersat pentru un viitor acasă. 

În Help Home, tinerii cu autism învață să se descurce singuri cu toate acțiunile vieții de acasă, sub îndrumarea terapeuților. Help Home este printre puținele soluții create în România pentru adolescenții cu minți aparte unde aceștia învață să aibă încredere că pot singuri și că împreună cu ceilalți viața este mai frumoasă. 

Împreună îi putem ajuta să spună Pot Singur! 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

5 Donatii

♥️
15 Nov 2021

Mihaela Puica

150 RON
14 Nov 2021
14 Nov 2021
14 Nov 2021
14 Nov 2021