Roxana-Beatrice Negoita - Help Autism

Cel mai frumos cadou de ziua mea

525 RON Donatii stranse
26.25% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Sunt alaturi de Asociația Help Autism ca voluntar de aproape o luna. Am învățat foarte multe despre activitatea ce se desfășoară aici, munca depusă în toate departamentele și am avut șansa să cunosc un copil foarte drag mie, pe Ardeleanu Sebastian Rares, un copil de 6 ani cu o minte sclipitoare și diferită.

Sebi are nevoie de mai multe ore de terapie pentru a avea un proces de recuperare eficient. Bunicii își permit doar o ședință pe săptamână, dar eu știu că prichindelul are nevoie de mai mult de o ședință. Vreau să-i fac un dar pe care nu l-a cerut, dar pe care și l-ar dori: mai multe ședințe gratuite. De ce? Între Sebi și terapeuta lui s-a creat o legătură de încredere, iar asta l-a ajutat să progreseze. 

De ce am ales această cauză? Cum te simți într-o zi în care hiperactivitatea, un cumul de emoții nu te lasă să te concentrezi? Sebi simte asta în tot ceea ce face. Cum te simți când emoțiile te copleșesc și nu îți poți aminti ce trebuie să spui? Sebi o simte aproape de fiecare dată când spune o poezie, când descrie o imagine, când răspunde la o întrebare. Cum crezi ca te-ai simți dacă tu ai știi că cifra 9 se scrie așa dar creierul tău ți-ar dicta să o scrii în oglindă? Sebi încă se luptă cu asta. Și încă ceva: cum crezi că ar fi să îți dai seama că ești diferit de ceilalți?

Am pășit într-o lume în care au pătruns puțini oameni perfect sănătoși și m-am gândit că pe lângă faptul că acum îi pot înțelege un pic mai bine, vreau să fac și puțin mai mult.


Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Împreună suntem mai buni!

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Daruieste ziua ta ~ 2021

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

3 Donatii

Anonymous

300 RON
25 Feb 2021

Bogdan SIMON

150 RON
La mulți ani! :)
22 Feb 2021

Roxana Negoiță

75 RON
19 Feb 2021