Vreau sa ajut viitori prieteni!

 

21% Complete
105 RON
Donations raised
500 RON
Target
2
Donations
I want to donate!

Am 4 ani și am participat la ediția a IV a Rocket Bike Fest, eveniment la care împreună cu mami și tati m-am simțit minunat și pentru organizarea căruia vreau să felicit Asociația Help Autism. Din punctul nostru de vedere a fost organizat impecabil.

In cadrul acestui eveniment am cunoscut un băiețel care a fost lăudat de toată lumea pentru că a strâns donații pentru Asociația Help Autism.

Știu că noi am fost la concurs și ne-am distrat ca să ajutăm niște copii care au nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

Am aflat la concurs că pot ajuta și eu mai mult decât am făcut-o acolo!

Cum eu de mică donez jucărioare și hăinuțe copilașilor mai mici, m-am hotărât ca împreună cu mami sa povestesc tuturor rudelor și prietenilor de la gradinită, vecinilor și cunoscuților mei despre intenția mea de a ajuta și să îi conving că prin intermediul meu să sprijinim acești copii.

De asemenea, duminica 31 mai, în cadrul Rocket Bike Fest Editia aV-a, am decis să biciclesc susținând Asociația Help Autism!

Mă ajutați să ajutăm?


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Rocket Bike Fest este un concurs de ciclism cross country (XCO) care își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze ciclismul ca mod de petrecere al timpului liber. Evenimentul vine în întâmpinarea tuturor iubitorilor de natură și a pasionaților de competiții sportive, având ca obiectiv conștientizarea autismului și susținerea programelor de integrare a copii

 

2 Donations

Donatie de la Andrada
28 May 2015
Bravo, felicitari Sara!
27 May 2015
Sara-Maria Nicoara : Help Autism
Vreau sa ajut viitori prieteni!