Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Tudor Dumitrache Help Autism

100% Complete
500 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

 

Dacă acum câteva săptămâni voia să își vândă din cărți pentru a-i ajuta pe cei concediați pe nedrept, Tudor a decis acum să își dăruiască ziua de naștere.

 

Dorința lui este să îi ajute pe copii ”să simtă bucurie în inimă”. Și vă roagă și pe voi să îl ajutați să dăruiască pentru terapia zilnică de recuperare a copiilor cu autism.

 

Vă mulțumeste și vă dorește tuturor o vară jucăușă.

 

P.S Și voi vă puteți dărui ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

6 Donații

La mulți ani, Tudor!
11 Aug 2020

Anonymous

100 RON
La multi ani, baiat minunat!
25 Jun 2020

Anonymous

100 RON
La multi ani, Tudor!
25 Jun 2020
La mulți ani din partea fetei cu dinozauri!
18 Jun 2020
12 Jun 2020

Anonymous

50 RON
La multi ani, Tudor!
12 Jun 2020