Supereroii Flash Alaturi de Help Autism

 

Crina Curtescu Help Autism

51.5% Complete
515 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Iron Man, The Flash, Black Widow si Thor sunt eroi ai benzilor desenate, noi vrem sa fim eroi in viata reala! 

Credem ca sportul este esential pentru un stil de viata sanatos, motiv pentru care ne-am unit fortele si vrem sa oferim un viitor mai bun micutilor care sufera de autism si au nevoie de sprijinul nostru.

Fii si tu un erou, alaturi de noi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Noi credem intr-un stil de viata sanatos, in nevoia oamenilor de a-si depasi limitele pe toate planurile si in dorinta lor de a-si creste capacitatea fizica, psihica, intelectuala, emotionala. Valorile noastre sunt: spirit de echipa, echilibru, fair play, emulatie, depasirea limitelor personale, pasiunea pentru ceea ce facem, constiinta si constienta de sine, respect pentru mediu si contributie p

 

6 Donații

15 May 2015
13 May 2015
Good luck guys!
11 May 2015
09 May 2015
08 May 2015
04 May 2015
Crina Curtescu : Help Autism
Supereroii Flash Alaturi de Help Autism