Bike Up Comedy - Comediantii pedaleaza pentru Help Autism

 

George Bonea Help Autism

18.175% Complete
727 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
11
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Numele meu este George Bonea si sunt comediant. Si-mi place sa merg cu bicicleta. Atat de mult incat daca ai cumpara kilometri ca s-o fac n-as avea nici o problema. Ba mai mult, as da toti banii oferiti de tine copiilor cu autism de la Asociatia HelpAutism. Stii ce? Chiar asta o sa fac. Vara asta ma urc in sa, plec prin tara cu show-uri si convertesc fiecare donatie in kilometri de pedalat. 10 lei = 1 km. Ba mai mult, toti banii pe care-n mod normal ii primesc pentru transport ii voi da tot catre Asociatia HelpAutism. O sa pedalez eu pentru copiii care nu pot face asta. La final eu o sa fiu in forma, voi distrati si copiii cu autism ajutati. Ne vedem in orasul tau la show.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Salut! Numele meu este George Bonea si sunt comediant. Si-mi place sa merg cu bicicleta. Atat de mult incat daca ai cumpara kilometri ca s-o fac n-as avea nici o problema. Ba mai mult, as da toti banii oferiti de tine copiilor cu autism de la Asociatia HelpAutism. Stii ce? Chiar asta o sa fac. Vara asta ma urc in sa, plec prin tara cu show-uri si convertesc fiecare donatie in kilometri de pedalat.

 

11 Donații

Succes si spor la pedalat!
20 May 2015
Run George, run!
14 May 2015
17 Apr 2015
Spor!
05 Apr 2015
04 Apr 2015
Bafta!
31 Mar 2015
31 Mar 2015
31 Mar 2015
31 Mar 2015
31 Mar 2015
George Bonea : Help Autism
Bike Up Comedy - Comediantii pedaleaza pentru Help Autism