Unde există iubire, există viață!

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Te trezeşti brusc transpirat şi cu inima-ți bătând foarte tare. În jur, e întuneric. Încă nu e dimineață. Îți dai seama că ai avut un coşmar. Ai visat că voiai să vorbeşti şi, când ai deschis gura, niciun cuvânt nu-ți mai ieșea. Toate cuvintele pe care voiai să le rostești, râmâneau prizonierele minții. Pur și simplu, gândurile se rostogoleau în minte și, când să iasă cuvântul, nu se mai auzea nimic, poate doar ceva prea puțin inteligibil. Și ai început să devii agitat și să ai reacții disperate și mișcări ciudate. Parcă tot corpul se mișca într-un fel pe care nu-l mai cunoșteai. Nimeni din jur părea să nu te mai înțeleagă.

Oare câți copiluți cu autism nu visează urât, ci chiar simt asta în propria lor realitate?!

Lucrând cu astfel de copii ca psiholog/ psihopedagog, am simțit, de mai multe ori, fiori pe spinare când am reușit "să trec" dincolo de contactul vizual lipsit de starea de prezență și, ca un ecou îndepărtat, nu să aud, ci "să văd" în privirea lor: " AJUTĂ-MĂ, TE ROG!"

Astfel, am ales să îmi dăruiesc ziua de naștere pentru diagnosticarea precoce și evaluarea psihologică complexă a copiilor cu potențial de dezvoltare a tulburării de spectru autist.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este, este să faci o donație către acestă cauză.

ÎȚI MULȚUMESC!!!

 galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Nicoleta Cramaruc : Help Autism
Unde există iubire, există viață!