Nicoleta Cramaruc - Help Autism

Unde există iubire, există viață!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
4,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Te trezeşti brusc transpirat şi cu inima-ți bătând foarte tare. În jur, e întuneric. Încă nu e dimineață. Îți dai seama că ai avut un coşmar. Ai visat că voiai să vorbeşti şi, când ai deschis gura, niciun cuvânt nu-ți mai ieșea. Toate cuvintele pe care voiai să le rostești, râmâneau prizonierele minții. Pur și simplu, gândurile se rostogoleau în minte și, când să iasă cuvântul, nu se mai auzea nimic, poate doar ceva prea puțin inteligibil. Și ai început să devii agitat și să ai reacții disperate și mișcări ciudate. Parcă tot corpul se mișca într-un fel pe care nu-l mai cunoșteai. Nimeni din jur părea să nu te mai înțeleagă.

Oare câți copiluți cu autism nu visează urât, ci chiar simt asta în propria lor realitate?!

Lucrând cu astfel de copii ca psiholog/ psihopedagog, am simțit, de mai multe ori, fiori pe spinare când am reușit "să trec" dincolo de contactul vizual lipsit de starea de prezență și, ca un ecou îndepărtat, nu să aud, ci "să văd" în privirea lor: " AJUTĂ-MĂ, TE ROG!"

Astfel, am ales să îmi dăruiesc ziua de naștere pentru diagnosticarea precoce și evaluarea psihologică complexă a copiilor cu potențial de dezvoltare a tulburării de spectru autist.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este, este să faci o donație către acestă cauză.

ÎȚI MULȚUMESC!!!

 galantom.ro/daruiesteziuata


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Programul Național Gratuit de Diagnostic Precoce și Evaluare Psihologică Complexă

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Dăruiește ziua ta ~ 2019

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!