Si eu sustin copiii HelpAutism!

 

0% Complete
0 RON
Donations raised
550 RON
Target
0
Donations
I want to donate!

Am inceput de anul trecut sa particip la concursuri de triatlon din placere. Din pacate nu exista multi oameni care sunt asa de norocosi. Copiii care fac terapie la Help Autism sufera de aceasta tulburare de spectru ce ii impiedica sa se bucure de copilarie si de viata asa cum ar trebui sa se bucure oricare dintre noi.

Impreuna putem incerca sa oferim alinare acestor copii mai putin norocosi ca noi. Hai sa strangem impreuna 550 lei sau chiar mai mult! Aceasta suma acoperă costurile materialelor de terapie pentru 3 copii pentru 1 lună. Fiecare donatie conteaza! Puteti ajuta si raspandi vestea printre prietenii vostri.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

 

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!
Radu Ioan Sprinceana : Help Autism
Si eu sustin copiii HelpAutism!