Imi daruiesc ziua de nastere copilasilor de la Help Autism. Tu ce faci diferit anul asta? Doneaza si tu!

 

Oana Boldeiu Help Autism

10% Complete
120 RON
Sumă strânsă
1,200 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

In ultima vreme am tot auzit de conceptul “doneaza-ti ziua de nastere” si sunt incantata sa il implementez si eu la aniversarea de 22 de ani. De ce? Pentru ca imi doresc sa fac ceva diferit fata de anii anteriori, pentru ca vreau sa am o zi de nastere pe care sa mi-o amintesc mereu cu drag, pentru ca vreau sa ma simt intr-adevar fericita… Ce m-ar face acum fericita? Sa ajut copiii la nevoie. Asa ca gandul mi-a zburat imediat la copilasii de la centrul Help Autism. A fost dragoste la prima vedere cand i-am vizitat pe 24 Octombrie.

Si acum te intrebi probabil cum ii pot ajuta? Ei bine, incurajandu-te pe tine sa donezi banuti pentru ei in ideea de a beneficia de terapie gratuita si de a avea sansa la o viata mai buna… si, evident, de a ma face pe mine fericita. Asa ca, in loc de a-mi face mie un cadou de ziua mea, poti dona pentru micuti.

Fiecare gest, oricat de mic ar fi, conteaza enorm!

 

Lately I've been hearing about this concept of birthday party called "Donate your birthday" and I'm excited to implement it for my 22nd birthday. Why? Because I feel like doing something different than the previous years, because I want to have a brand new day to remember, because I want to feel truly happy... And what will make me really happy right now? Helping children in need. So, my first thought flew right to the children from Help Autism center. It was love at first sight when I visited them on 24th of October.

And now you wonder how can I help them? Encouraging you to make small gestures and make donations in order for them to benefit from free therapy and have a better life... aaand make me happy! So, instead of buying me gifts, you can make donations for children.

Any gesture, even if it seems small, it really counts!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

3 Donații

La multi ani! >:D<
24 Nov 2014
La multi ani ! :)
23 Nov 2014
13 Nov 2014
Oana Boldeiu : Help Autism
Imi daruiesc ziua de nastere copilasilor de la Help Autism. Tu ce faci diferit anul asta? Doneaza si tu!