Ciprian Ioan alearga pentru copiii de la HelpAutism

 

Ciprian Ioan Help Autism

45% Complete
225 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Voi alerga la Halloween Old Town Race pentru Asociatia Help Autism. 

Misiunea Asociatiei Help Autism este de a ajuta copiii cu autism sa inteleaga lumea noastra prin includerea lor intr-un program terapeutic personalizat.

Va invit sa fiti alaturi de mine si sa contribuiti prin donatii pentru acesti copii.

Va multumesc tuturor!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Halloween Old Town Race transforma Centrul Vechi intr-o atractie bantuita! La apusul soarelui, cu o bagheta magica si o formula numai de unii stiuta, centrul Bucurestiului se va transforma intr-o pista de alergare unde doar cei curajosi indraznesc sa ia start-ul! Halloween Old Town Race este o cursa deschisa atat adultilor cat si copiilor!Esti invitat sa vii costumat in ce vrei tu!Cele mai trazn

 

3 Donații

20 Oct 2014
Bafta
17 Oct 2014
17 Oct 2014
Ciprian Ioan : Help Autism
Ciprian Ioan alearga pentru copiii de la HelpAutism