Cele 4 Fantastice susțin terapia copiilor cu autism

 

100% Complete
620 RON
Donations raised
500 RON
Target
11
Donations
I want to donate!

Cele 4 Fantastice, adică Adriana, Alexandra, Bogdana şi Camelia, îşi unesc super puterile pentru a ajuta copiii diagnosticaţi cu autism. Fetele aleargă la proba de ştafetă de la International Bucharest Marathon pentru Help Autism, asociaţie care sprijină zeci de familii din Romania.

Cu ajutorul donaţiilor voastre, copiii se vor bucura de parteneri de joaca instruiţi şi calificaţi (terapeuţi), în mod gratuit. Pasionată de joacă şi educaţie, Alexandra îşi doreşte să îi ajute pe cei mici să ajungă mari şi puternici, Bogdana crede cu tărie că paşii mici, dar siguri sunt cheia reuşitelor, Adriana caută mereu raza de soare dintre nori, iar Camelia este omul din interior care lucrează alături de copii simpatici ce au nevoie de îndrumare specializată la joaca şi învăţare.

Cele 3 fete de comunicare şi psihoterapeuta îşi îmbracă echipamentele speciale, îşi pun adidaşii şi îşi antrenează super puterile pentru maratonul ce urmează. Însă au nevoie de sprijinul vostru pentru a trece linia de sosire cu succes.

Şi voi aveţi super puteri. Donaţi!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

11 Donations

Am venit de la Constanta să le încurajez pe Fantastice la maraton și vreau să susțin cauza lor.
05 Oct 2014
Am reusiiiit :D
04 Oct 2014
Sustin cauza pentru care alearga Bodanita
03 Oct 2014
Nu-i pentru voi, e pentru copii. :P
03 Oct 2014
pași mici, dar siguri
03 Oct 2014
Girls, remember: no cigarettes, no alcohol and no sex as preparations.
02 Oct 2014
Mult succes fetelor!
02 Oct 2014
02 Oct 2014
Daca nu noi, atunci cine?!
17 Sep 2014
17 Sep 2014
Felicitari si succes! :)
17 Sep 2014
Cele 4 Fantastice : Help Autism
Cele 4 Fantastice susțin terapia copiilor cu autism