Mălin Bololoi – îmi dăruiesc ziua de naştere lui George

 

Mălin Bololoi Help Autism

72.25% Complete
2,890 RON
Donations raised
4,000 RON
Target
17
Donations

Mami m-a învăţat că ziua de naştere este despre a petrece momente frumoase alături de prieteni şi nu despre cadouri. Exact cum a spus ea şi m-a facut să râd ...nu ne facem ziua de naştere ca să primim cadouri multe, ci să ne zbenguim cu prietenii şi să ne distrăm  :))  Eu unul asta îmi doresc aşa că anul acesta am început din timp, ca să pot să mă distrez până pe 18 iulie, când va fi într-adevăr ziua mea de naştere şi voi face 7 anisori, cu toţi prietenii mei.

Aşa că dacă eşti coleg cu mine la şcoală, te invit joi seară, 5 iunie, ora 18.30 să ne întrecem în lasere, iar a doua zi, vineri, la ora 14.00 să facem experimente ştiiţifice cu Profesorul Trăznit!! Nu te îngrijora dacă nu poţi ajunge joi, ne vom distra la şcoala vineri :))

Iar dacă eşti vecinul meu sau ne-am cunoscut în parc, sau pur şi simplu vrei să devenim prieteni, să-l cunoşti pe George şi să ne distrăm împreună, te aştept cu mare drag în 18 iulie la Casa Soarelui începând cu ora 18.00. Mama zice că vom deschide larg porţile Centrului şi îi vom aştepta la locul de joacă din curte pe toţi aceia dintre voi care doriţi să îl ajutati pe George să învingă leucemia. Nu va lipsi Profesorul Trăznit, experimentele si multă nebunie :) de asta mă asigur chiar eu, îi reamintesc zilnic mamei :)

A, şi NU UITA!!! La ziua mea să nu aduci cadouri, cadoul mi-l ia mama, unul singur pe care mi-l doresc mult. Tu, dacă vrei, ajută-l pe George, donând. El are nevoie de 4.000 ron pentru a urma tratamentul pentru leucemie.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

„Numele meu este Mălin și vreau să vă spun o poveste. Cândva.... când aveam doar 2 anişori, peste 2.000 de persoane m-au ajutat ca astăzi eu să vă pot povesti cât de minunat este să ajungi să poţi întoarce binele celui de lângă tine care are într-adevăr nevoie de tine.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

17 Donations

27 Oct 2014
La mulți ani Malin!
19 Jul 2014
Cu drag din partrea noastra! Anda, Matei, David si Marius Gavrila
18 Jul 2014
La Multi Ani Malin !
18 Jul 2014
La Multi Ani!
18 Jul 2014
LA MULTI ANI MALIN!
18 Jul 2014
La multi ani, Malin! Micutului George, multa sanatate!
18 Jul 2014
17 Jul 2014
Multi ani frumosi si Sanatosi !
17 Jul 2014
PT GEORGE
17 Jul 2014
La multi ani, Malin !
17 Jul 2014
In fiecare zi ii multumesc lui Dumnezeu pentru darul pe care ni l-a facut, fiul nostru, Rares - Ioan. Si tot in fiecare zi ii multumesc pentru ca el este sanatos si fericit, pentru ca avem de toate, pentru ca suntem o familie in care ne iubim si sustinem unii pe altii si pentru ca.... pentru noi viata este frumoasa. Si atunci ma gandesc ca putem ajuta si pe altii, fie material, fie cu o vorba buna. Sanatate lui George si tuturor copiilor ce au nevoie de noi toti! Cu privirea numai inainte, copii! Crina
17 Jul 2014
George sa descoperi in fiecare zi bucuria vietii. Malin si Dana multumesc de oportunitate.
16 Jul 2014
16 Jul 2014
12 Jun 2014
04 Jun 2014
04 Jun 2014