Recuperarea Ioanei

 

Elena Chitic Help Autism

18.875% Complete
755 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Tuturor celor ce știu povestea mea ,dar și celor ce nu o știu...vreau să fiu un copil ca toți ceilalți....pentru mine, pentru sora mea care-și dorește să ne jucăm împreună, dar uneori eu nu știu, pentru părinții mei care mă iubesc nespus, dar pentru asta am nevoie de sprijinul vostru.

Povestea mea a îinceput pe 30 septembrie 2015, când am fost diagnosticată cu tulburări din spectrul autist. Atunci am fost indrumata sa fac terapie ABA, dar cum în orașul nostru (Vaslui) nu prea sunt specialisti, părinții și-au lăsat serviciul si tot ce aveau acolo, iar în doua săptămâni au venit în București cu chirie într-o garsoniera.

E greu... dar importantă este recuperarea mea. Când am intrat în terapie știam doar 2 cuvinte cu sens: mama si apa, pentru celelalte necesități îi luam pe părinți de mână și îi foloseam ca pe niște obiecte, țipând, dar încet- încet am înțeles ce trebuie să fac și mă străduiesc foarte mult. Acum, după 8 luni de terapie știu multe acțiuni, cunosc unele animale și am multe cuvinte în vocabular, asta datorită frumoaselor mele terapeute, care depun mult efort să mă învețe și cărora le MULȚUMESC... însă mai e mult de muncă. Părinții cred în recuperarea mea, însă nu își pot permite cheltuielile, care sunt superioare salariilor, de aceea, apelez la voi să mă ajutați să înțeleg lumea voastră!

Vă mulțumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

4 Donații

Părinții clasei2B , Școala 112 Bucuresti

500 RON
28 Jun 2016
28 Jun 2016
Sanatate multa si pupici
27 Jun 2016

Anonymous

150 RON
27 Jun 2016
Elena Chitic : Help Autism
Recuperarea Ioanei