Alerg din nou pentru copiii Help Autism

 

45% Complete
450 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Alerg pentru copiii cu autism pentru ca mie, alergatul mi-a conferit echilibrul de care aveam nevoie si pentru ca ma simt datoare sa impart din bucuria mea cu ei, asa cum pot...incercand sa le fac viata mai buna si sa ii vad zambind.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

2 Donații

So…today…run. Run like it is the last day of your life. Run like…you’re a crazy man chasing happiness. Run for your family and your friends. Be happy, enjoy running, alright? But there is one more thing… It’s important you don’t hold back.
17 Sep 2014
17 Sep 2014