Radu Ioan Sprinceana - Help Autism

Si eu sustin copiii HelpAutism!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
550 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am inceput de anul trecut sa particip la concursuri de triatlon din placere. Din pacate nu exista multi oameni care sunt asa de norocosi. Copiii care fac terapie la Help Autism sufera de aceasta tulburare de spectru ce ii impiedica sa se bucure de copilarie si de viata asa cum ar trebui sa se bucure oricare dintre noi.

Impreuna putem incerca sa oferim alinare acestor copii mai putin norocosi ca noi. Hai sa strangem impreuna 550 lei sau chiar mai mult! Aceasta suma acoperă costurile materialelor de terapie pentru 3 copii pentru 1 lună. Fiecare donatie conteaza! Puteti ajuta si raspandi vestea printre prietenii vostri.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Am pornit la drum în 2010, atunci când piticul nostru, de doar 2 ani, a fost diagnosticat cu TSA (tulburare de spectru autist). Am crezut în copilul nostru, însa ce ne-a determinat să credem în șansa a cât mai multor copii cu autism, au fost colegii de serviciu, prietenii și mulți susținători. Sumele colectate, mai mari decât fondurile de care aveam nevoie pentru programul de recuperare al baiețelului nostru, ne-au determinat să incepem misiunea noastră.

 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!