Terapie gratuita pentru copii cu autism/Free therapy for children with autism

 

Irina Vidrascu Help Autism

100% Complete
1,201 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
10
Donations
I want to donate!

This year I want that my special day brings some help and a little happiness to the kids that struggle with autism. To bring them more free specialized sessions and a small aid for the parents that stay beside them, fighting day by day and never stop believing in the progress of their children. Costs are very high to keep up with such therapy session, therefore parents carry also the money burden. The nicest and dearest present for me this year would be your support for this cause. Instead of a birthday card or a drink we might have together, help me help them! We could really help some amazing kids together! 

Anul acesta am decis ca ziua mea speciala sa contribuie la o cauza speciala, cea a copiilor cu autism prin a le facilita accessul la terapie gratuita and venind in sprijinul parintiilor ce le stau alaturi, luptand zi de zi si sperand continuu in progresul copiilor lor. Costurile terapiilor sunt foarte ridicate, de aceea parintii se confrunta cu dificultate si cu partea financiara. Cel mai frumos si drag cadou pentru mine anul acesta ar fi sa pot conta pe suportul vostru pentru aceasta cauza si, in loc de o felicitare sau o bere pe care am bea-o impreuna, sa ma ajutati sa ii ajut pe ei, pe copii acestia minunati!

many million thanks/mersi mult de tot,

Irina V.

 

More about the association/Organizatie : https://www.helpautism.ro/


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

10 Donations

Ina

100 RON
Tu esti zana din povesti
16 Oct 2018
15 Oct 2018
La multi ani!
14 Oct 2018
LMA O&F&A&N
13 Oct 2018
12 Oct 2018
12 Oct 2018
12 Oct 2018
All the best to you! Cheers to many more years of spreading kindness!
10 Oct 2018

Mihai

50 RON
10 Oct 2018
we can make a better world by doing good deeds, kind acts, no matter how small.
10 Oct 2018
Irina Vidrascu : Help Autism
Terapie gratuita pentru copii cu autism/Free therapy for children with autism