Andy Brunner - Help Autism

Pedalez la Rocket Bike pentru copiii Help Autism

50 RON Donatii stranse
5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

La fel ca multi dintre voi realizez că multe lucruri nu sunt în regulă în această lume. În fiecare zi încerc să iau decizii cât mai puțin egoiste și continui să visez la o lume mai bună pentru toți. Integrat de puțin timp în echipa BikeXpert, am cunoscut Asociația Help Autism. Sunt impresionat de această echipă, care prin munca și entuziasmul său ameliorează situația acestor copii zi după zi. Sunt mandru că prin intermediul sportului meu favorit, mountain bike, pot să promovez și să ajut în strângerea de fonduri. Contez pe voi!

YES WE CAN, ANDY


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Am pornit la drum în 2010, atunci când piticul nostru, de doar 2 ani, a fost diagnosticat cu TSA (tulburare de spectru autist). Am crezut în copilul nostru, însa ce ne-a determinat să credem în șansa a cât mai multor copii cu autism, au fost colegii de serviciu, prietenii și mulți susținători. Sumele colectate, mai mari decât fondurile de care aveam nevoie pentru programul de recuperare al baiețelului nostru, ne-au determinat să incepem misiunea noastră.

 

Programul Național Gratuit de Diagnostic Precoce și Evaluare Psihologică Complexă

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Rocket Bike Fest Editia a IV-a ~ 2014

Rocket Bike Fest - Concursul de ciclism cross country organizat de Asociația Help Autism și BikeXpert revine cu cea de a IV-a Editie, sambata, 20 septembrie, în Pădurea Cernica. Vă aștept

1 Donatii

Succes, Andy!
18 sep 2014