De ziua mea aducem zâmbete copiilor

 

Raluca Dan Help Autism

100% Complete
1,600 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
5
Donations
I want to donate!

Anul acesta, odată cu schimbarea prefixului am hotărât să îmi fac un altfel de cadou! In acest sens am nevoie de ajutorul vostru,pentru că împreună sa putem contribui la binele unor copii, mai exact:  terapie gratuita pentru copii ce suferă de autism.

Propunerea este că banii destinați cadoului sa ii redirecționați asociatei ce susține cauza , cu mentiunea că detaliile legate de scopul folosirii acestora le găsiți în josul paginii ,secțiunea "in beneficiul a".

Va mulțumesc anticipat și ne vedem sa sarbatorim că niște părinți responsibili ce suntem,nu in club, ci la papa bun :)))


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

5 Donations

Anonymous

200 RON
30 Sep 2018

Anonymous

300 RON
28 Sep 2018

Anonymous

300 RON
26 Sep 2018

Anonymous

600 RON
25 Sep 2018

Alexandra, Laur, Vicky si Nanj

200 RON
O initiativa demna de schimbarea de prefix! Iti dorim multa sanatate si fericire alaturi de puisorii tai. Multi pupici!
24 Sep 2018
Raluca Dan : Help Autism
De ziua mea aducem zâmbete copiilor