Alerg pentru o VIATA alături de cei dragi

 

Radu Schmitzer Help Autism

25.5% Complete
255 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
4
Donations
I want to donate!

Vreau sa fiu un reper pentru fetița mea, pentru familia mea, pentru cei dragi mie, pentru cei din jurul meu. Cred cu tărie ca împreuna, cu pasi mici, putem realiza lucruri mărețe.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 7-a ediție, iar anul acesta va fi pe 4-5 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Marato

 

4 Donations

Sustin HelpAutism in realizarea proiectelor si multumesc lui Radu pentru aceasta oportunitate. Mult succes! Nicolae Bajenica
14 Oct 2014
Doamne Ajuta !
17 Sep 2014
17 Sep 2014
17 Sep 2014
Radu Schmitzer : Help Autism
Alerg pentru o VIATA alături de cei dragi