Echipa HelpAutism - Help Autism

Suflet În Culori - Ediția a V-a

110 RON Donatii stranse
3.1428571428571% Complete
3,500 RON Target
2 Donatii
12 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

În fiecare an, în ziua de 2 aprilie, spunem la unison: „Autismul există, e datoria noastră să cunoaștem, să acceptăm și să ajutăm!”. Acesta este mesajul Zilei Internaționale de conștientizare a autismului.

În preajma acestei zile, îndemnul nostru de conștientizare și sprijinul pentru copiii speciali vine pe note de muzică clasică, la concertul caritabil „Suflet în culori”, organizat împreună cu Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură.

Sâmbătă, 31 martie, cea de-a V-a ediție “Suflet în culori” îi aduce pe scena sălii Auditorium, a Muzeului Național de Artă al României,  Str. Ştirbei Vodă nr. 1, Bucureşti, pe soprana Rodica VICĂ, mezzosoprana Andreea Iftimescu și baritonul Vlad CROSMAN, acompaniați de ansamblul MUSICA RICERCATA  sub bagheta dirijorului Gabriel BEBEȘELEA.

Vă invităm să lăsați magia interpretării unora dintre cei mai talentați artiști români să vă cuprindă sufletele, iar împreună să transformăm miracolul muzicii în miracolul recuperării copiilor cu autism.

Puteți fi alături de noi în seara zilei de 31 martie, donând o oră de terapie în valoare de 35 lei, pentru unul dintre cei 500 de copii speciali susținuți de Asociația Help Autism.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Terapie gratuită pentru copiii cu autism

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

2 Donatii

16 mar 2018
12 mar 2018