Imi doresc ca ziua mea sa fie si ziua copiilor HelpAutism

 

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Vine ziua mea!!! Mi-ar placea sa primesc zeci de cadouri. Daca ma trezesti noaptea din somn, iti pot spune cel putin 3 lucruri pe care le-as vrea chiar acum.

Opreste-te, nu cumpara nimic.
Anul acesta te rog sa faci un efort si sa imi daruiesti un cadou foarte pretios, unul care va face cu adevarat DIFERENTA.
Doneaza pentru cauza pe care o sustin, ajuta copiii de la Help Autism si pe nepotelul meu Mihnea. Ei trebuie sa se simta in siguranta, acceptati si competenti.

"Sometimes, real superheroes live in the hearts of small children fighting big battles."

My birthday is almost here. I would love to receive tons of presents.

Stop! Don't buy me anything.
Please make an effort this year and offer me the precious present that really makes the difference.
Donate for a charity that I support, children from Help Autism and my nephew Mihnea. They should feel safe, accepted and competent.



Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Oana Diaconu-Tigau : Help Autism
Imi doresc ca ziua mea sa fie si ziua copiilor HelpAutism