Dan Zupu - Help Autism

Inot, biciclesc si alerg pentru copiii cu autism

850 RON Donatii stranse
21.25% Complete
4,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

De ce sa nu recunosc? N-a fost ideea mea cu strangerea de fonduri. Dar mi-ar fi placut sa fie. O prietena m-a impulsionat sa strang niste bani pentru organizatia Help Autism, ca sa « nu ma antrenez degeaba ». Idee foarte buna. Asa ca in timp ce inot, biciclesc sau alerg pentru competitia de triatlon Ironman Mont-Tremblant, sper sa pot strange cat mai multe donatii pentru copiii autisti si sa le facem impreuna o viata mai frumoasa.

O competitie de triatlon Ironman consta in 3800 metri inot, 180 km biciclit si 42.2 km alergat. Sper sa pot termina aceasta cursa; este o mare provocare pentru mine.

Multumesc tuturor celor care au donat pentru Help Autism, prin intermediul profilului meu,  si celor care doar au vizitat aceasta pagina.

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Help Autism

Am pornit la drum în 2010, atunci când piticul nostru, de doar 2 ani, a fost diagnosticat cu TSA (tulburare de spectru autist). Am crezut în copilul nostru, însa ce ne-a determinat să credem în șansa a cât mai multor copii cu autism, au fost colegii de serviciu, prietenii și mulți susținători. Sumele colectate, mai mari decât fondurile de care aveam nevoie pentru programul de recuperare al baiețelului nostru, ne-au determinat să incepem misiunea noastră.

 

Programul Național Gratuit de Diagnostic Precoce și Evaluare Psihologică Complexă

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

IRONMAN - Mont Tremblant, Canada ~ 2014

http://www.ironman.com/triathlon/events/americas/ironman/mont-tremblant.aspx#axzz369TItb5Z

7 Donatii

Felicitari Dane! Esti un model demn de urmat!
25 aug 2014
succes Dane
31 iul 2014
Succes frate-miu!
10 iul 2014
Bafta Dane!
10 iul 2014
Mult succes Dane si spor la antrenament!
08 iul 2014
08 iul 2014
Succes Dan !
08 iul 2014