Dăruind, primești!

 

Oana Bercaru Help Autism

43% Complete
430 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Prietenii imi spun mereu că sunt o visătoare.. Și au dreptate, pentru că îmi doresc să trăim într-o lume cel puțin la fel de bună ca cea pe care fiecare dintre noi ne-o imaginăm ideală pentru a da viață și a ne crește copiii..

Mă bucur să fac parte din comunitatea oamenilor de bine și sper ca, alături de voi, prieteni, să ajutăm cât și cum putem noi mai bine cei 100 de copiii Help Autism. Voi alerga pentru prima oară la o competiție și sper pe această cale să ofer șansa la terapie gratuită pentru cât mai mulți dintre piticii noștri speciali.

Costurile lunare de terapie pentru un copil cu autism sunt cu mult peste puterea unei familii din România. Ajută-mă să fac un bine. Copiii Help Autism au dreptul la o viață normală și noi putem face diferența!

Am nevoie de suportul vostru pentru a-l dărui apoi din tot sufletul celor mici.

Vă mulțumesc și vă zâmbesc încrezătoare!

Cu drag,

Oana


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

 

6 Donații

Bravo!
18 May 2014
Mult succes!
18 May 2014
Bravoooooo Oana! Succes in lucrul minunat pe care-l faci!
17 May 2014
12 May 2014
150 RON
08 May 2014
Pentru AnaO si HelpAutism cu drag.
07 May 2014
Oana Bercaru : Help Autism
Dăruind, primești!