Autismul schimbă copilării. Împreună, şi noi putem face acelaşi lucru!

 

27.75% Complete
555 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Echipa Help Autism înseamnă oameni din toate mediile. De la psihologi la oameni din  marketing, jurişti, contabili sau părinţi ai copiilor afectaţi de tulburare de spectru autist, suntem uniţi în lupta pentru recuperare a copiilor noştri. 

Fiecare alergător, fiecare kilometru parcurs şi fiecare sumă  adunată înseamnă o şansă în plus la copilărie. 

Alergăm pentru poveşti cu finaluri fericite! 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

De cele mai multe ori lipsa resursele financiare sunt o mare piedică în recuperarea copiilor cu autism. Părinții în lupta de zi cu zi, în lupta cu autismul, trebuie să găsească și soluțiile financiare pentru a susține costurile terapiei zilnice de recuperare, ce pot depasi 1000 euro/lunar. 

Semimaratonul Internațional București este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 14-15 Mai 2016, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: Semi-Maraton Cursa individuală - 21.097 km Cursa scaunelor cu rotile - distanță la

 

4 Donații

12 May 2016
12 May 2016
05 May 2016
05 May 2016
Echipa HelpAutism : Help Autism
Autismul schimbă copilării. Împreună, şi noi putem face acelaşi lucru!