Mugur Alearga Pentru Zambetul Copiilor din Asociatia Help Autism

 

Mugur Paun Help Autism

11.333333333333% Complete
85 RON
Sumă strânsă
750 RON
Target
2
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Copiii reprezintă viitorul și sunt continuitatea noastră. Este alegerea noastră să clădim o lume mai bună, cu copii zâmbitori, dornici de cunoaștere și iubitori de frumos.

Am ales să alerg pentru că mă inspiră, mă motivează și mă ajută să îmi cunosc limitele în dorința de a le depăși. Pe 19 Aprilie, doresc să alerg Maratonul International AROBS Cluj (42.195 km) în sprijinul copiilor din Asociația Help Autism.

De aceea, apelez la dvs. pentru a ajuta acești copii să poată spera la o viață normală. Cred că împreună putem strânge o mică sumă, atât de necesară terapiei pentru cât mai mulți dintre ei.

Va multumesc tuturor!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

ORGANIZATIEI

Help Autism

Asociația Help Autism se implică activ în derularea de programe de conștientizare a autismului, diagnostic precoce și intervenție timpurie pentru copiii cu autism. 

Autismul este o tulburare severă de dezvoltare, de natură neuro-biologică, ce se manifestă în jurul vârstei de 2 ani. Copilul prezintă capacitate scăzută de a interacționa și de a comunica, de a se integra și relaționa social. Nu există tratament care să vindece autismul. Există doar intervenții terapeutice care ajută persoanele cu autism să devină funcționale și să se integreze în societate.

Dacă la ediția din 2014 a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca au participat aproximativ 3000 de sportivi din 22 de tari, anul acesta organizatorii se așteaptă la o participare de 3500 de alergători care vor reprezenta fiecare continent în competiție. Cresterea estimată este de aproximativ 20%, inclusiv la probele tehnice, unde cele 1300 de kit-uri de concurs disponibile s-au

 

2 Donații

10 Apr 2015
Forta....!!!
10 Apr 2015
Mugur Paun : Help Autism
Mugur Alearga Pentru Zambetul Copiilor din Asociatia Help Autism