Help Autism

Help Autism

JosCuBarbaMea!

Dată: 31 December 2014
Fara un plan dinainte stabilit, cu un inceput de barba neanderthala de parca eram naufragiat, mai naufragiat pe zi ce trecea, intr-o discutie joviala,
[ Show more ]

1

Galantomi:

2

Donații:

100 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Fara un plan dinainte stabilit, cu un inceput de barba neanderthala de parca eram naufragiat, mai naufragiat pe zi ce trecea, intr-o discutie joviala, un coleg mi-a marturisit faptul ca, mi-ar taia barba in somn daca ar avea ocazia! Pornind de la o samanta de adevar, si un flashback despre #noshavenovember de anul trecut , am decis sa-mi pun barba la bataie.

Fie ca ma cunosti personal, fie ca ai auzit de mine :)), fie ca m-ai vazut in poze si ma confunzi cu un actor celebru, te provoc sa-mi accepti provocarea!

Toata luna noiembrie o sa economisesc banii pe care i-as cheltui in intretinerea “podoabei” mele faciale, iar la final o sa ii donez in nume propriu. Pe tine te provoc sa donezi daca vrei sa ma vezi cat mai urat pe zi ce trece! 

Pentru donatiile de 30 Ron – primesti o poza cu autograf !

Pentru donatiile de 50 Ron – primesti o poza cu autograf si o rama magnetica !

Pentru donatiile de 70 Ron – primesti o poza cu autograf si un sample din barba mea!

Urmareste pagina de www.facebook.com/JosCuBarbaMea pentru update-uri, poze, clipuri si noi provocari.

Toate fondurile colectate sunt in beneficiul copiilor Centrului HelpAutism. Cu 50% din suma colectata, o sa dotez cu jucarii  camerele de terapie din centrul unde lucrez/voluntariez,  iar cu restul sumei o sa sustin Programului National de Diagnostic Precoce si Evaluare Psihologica Complexa.